Welkom op de website van Installatiebedrijf Meijer. Graag maken wij van deze digitale gelegenheid gebruik om ons aan u voor te stellen! Wij zijn een landelijk opererende onderneming die gespecialiseerd is in de aanleg van Technische installaties voor de luxe woningbouw, utiliteit en industrie. Wij installeren alle voorkomende systemen en denken met u mee in slimme, intelligente of energiezuinige systemen.

Ook houden wij ons bezig met projectverlichting. Aan de hand van lichtberekeningen ontwerpen wij verlichtingssystemen die geheel voldoen aan de geldende normen voor onder andere kantoorpanden, scholen, showrooms en fabriekshallen.

Tevens beschikt ons bedrijf over een 24-uurs storingsdienst

Zowel in woningbouw, utiliteit als industrie vindt u vele tevreden opdrachtgevers, waarmee wij al vele jaren een uitstekende relatie onderhouden.

En verder?
Een sterk toenemende ontwikkeling binnen ons bedrijf is de aanleg van datanetwerken. Computernetwerken zijn onmisbaar in een moderne kantooromgeving. Betrouwbaar en universeel toepasbaar zijn de sleutelwoorden. Meijer Installatietechniek adviseert en levert een netwerk op maat.

Uiteraard..
Zijn wij als installateur bekend met de richtlijn BRL6001. Tevens zijn wij aangesloten bij Techniek Nederland voorheen Uneto Vni, de brance-organisatie richtlijnen voor technische ondernemers. Als bekend beveiligingsbedrijf verzorgen wij voor uw woning, kantoor of bedrijf een toegesneden inbraakbeveiliging, met gebruik van de nieuwste technieken. Dit geldt ook voor de brandmeldinstallaties. Brandmelding komt alleen daar tot stand waar de juiste beslissingen worden genomen met betrekking tot systeemkeuze en apparatuur. Specialisten van Meijer Installatietechniek kunnen samen met u het juiste systeem selecteren, monteren en in bedrijf stellen.

© 2024 - Meijer Techniek