In nieuwe kantoorpanden, luxe woningen en bedrijfshallen wordt vaak gebruik gemaakt van verlichtingsplannen. Een goede belichting van een pand is essentieel voor optimaal functioneren of ontspannen. Deze werkzaamheden worden samengevat onder de naam Projectverlichting. Meijer Installatietechniek is bekend met allerlei verschillende soorten verlichtingen. Met de aanleg, en dus de uitvoering van belichtingsplannen, hebben we ruime ervaring. Tevens staan we naast voor onze klanten altijd klaar met advies.

LED-verlichting
LED is de nieuwste trend in de verlichtingsbranche. LED-verlichting heeft de toekomst en Meijer Installatietechniek is er helemaal klaar voor. Dat moet ook, want de komende tien jaar gaat alle conventionele verlichting plaatsmaken voor LED. Daarmee worden enorme besparingen bereikt op aanschaf- en energiekosten.

Gezondheid
LED-verlichting verbruikt 90 procent minder energie dan gewone gloeilampen. Daardoor vermindert de uitstoot van CO2. Goed voor het milieu! LED-verlichting geeft ook geen schadelijke uv- en infrarood straling af. Dus ook goed voor de gezondheid!

Overal toepasbaar
Meijer Installatietechniek heeft de mogelijkheden van LED-verlichting de afgelopen jaren uitgebreid getest. LED-verlichting kan toegepast worden van tuinverlichting tot fabriekscomplex, van noodverlichting tot industrieterrein. Meijer Installatietechniek informeert u graag over de bijna onbegrensde mogelijkheden van deze revolutionaire verlichtingsmogelijkheden!

© 2024 - Meijer Techniek